Съдебните драми между Брад Пит и Анджелина Джоли се оказаха по-заплетени от сюжета на редица холивудски филми. Актьорите обявиха раздялата си през 2016 г., а през 2019 г. официално се разведоха. Това решение обаче не успя да сложи край на делата и обвиненията помежду им, които продължават и до ден-днешен.

Какво знаем за предстоящия филм на Брад Пит за F1

Всичко, което знаем за предстоящия филм на Брад Пит за F1

Ще трябва сериозно да затегнем коланите

Първо бяха родителските права върху децата. После чухме, че Брад Пит е упражнявал насилие върху тях. И след като попечителството някак бе поделено, в ябълка на раздора се превърна френското имение с винарна Шато Миравал, което бившите съпрузи купуват по време на брака си с инвестиционна цел.

В края на миналата седмица адвокатите на актьора са внесли в съда документи, с които той обвинява бившата си съпруга в "отмъщение" чрез подаването на своя дял от имението, защото е била разгневена заради решението на съда относно правата за отглеждане на децата им.

През 2021 г. Джоли продаде своите 50% от собствеността на Шато Миравал на руски олигарх. Това нейно действие е тайно и незаконно, защото е трябвало да иска разрешение от Пит. Именно това се казва и в новия иск към актрисата - че умишлено и с претекст е прекратила преговорите с бившия си съпруг за цялостна продажба на имението.

"Както ще бъде доказано с процеса, действията на Джоли са били незаконни, тежко и умишлено са навредили на Пит, докато тя е забогатяла несправедливо", заявяват още адвокатите на актьора, цитирани от CNN.

Снимка 582635

Източник: GettyImages

Източници, близки до Анджелина, пък твърдят, че тя се е решила на продажбата, за да отмъсти на Пит, който е искал тя да мълчи за насилието над нея и децата им. Не се е съгласила заедно да продадат имението, защото той й е заявил, че ще й удържи 8.5 милиона долара в случай, че реши да говори за нападенията и пиянските му прояви. Това бе потвърдено и от адвоката на актрисата, предава Page Six.

Анджелина Джоли и създаването на новия й бранд Atelier Jolie

Изненадващата новина на Анджелина Джоли

Още един талант за актрисата

Очевидно съдебните драми между звездната двойка скоро няма да достигнат до своя край, както и взаимните им обвинения. Факт е, че Пит така и не отрече публично за прилагано насилие, а Анджелина наистина е престъпила договорката им за продажба на дяловете. Но дали ще бъде изкарана отмъстителна и бившият й съпруг ще се почувства отмъстен, ще трябва съдът да реши.