На 21 юни принц Уилям ще навърши 42 години. Ясно е, че предвид състоянието на съпругата му, която минава курс по превантивна химиотерапия, никой не очаква парти от него. И все пак той ще отбележи рождения си ден по необичаен начин.

Съветът на принц Луис към английските футболни национали

Съветът на принц Луис към английските футболни национали

Това ли е пътят към победата

Дворецът Кенсигтън потвърди, че на 20 юни Уилям ще бъде в Германия, където ще присъства на мача между Англия и Дания, който е част от Евро 2024. Двубоят ще се състои във Франкфурт.

В началото на тази седмица принцът на Уелс се среща с отбора на Англия, за да им връчи официалните екипи за първенството. Той е президент на Футболната асоциация на страната.

Снимка 669418

Източник: GettyImages

В Германия обаче Уилям със сигурност няма да бъде с Кейт Мидълтън. Децата му принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис също е малко вероятно да го придружават, защото за тях учебната година в училището Ламбрук все още не е приключила.

анкета

Преди Евро 2024 - кой според вас ще спечели турнира?

Виж резултати

Германия 27.4%

Франция 16.3%

Италия 9.1%

Испания 18.1%

Белгия 1.8%

Хърватия 7.2%

Не знам, но ще има голяма изненада 20.1%

Подобно на баща си обаче принц Джордж е фен на футбола и беше на трибуните с родителите си по време на мачовете на Англия по време на Евро 2020. Баща и син също така са запалени поддръжници на Астън Вила и бяха забелязани на мача на клубния отбор срещу Лил през април тази година.

Въпреки богатата си история, свързана с футболни събития, принц Уилям получи и критики. Те бяха по повод факта, е принцът не замина за Австралия, за да присъства на финала на Световното първенство по футбол за жени през 2023 г., който беше между Испания и Англия, припомнят Hello.