В повечето британски аристократични семейства продължава да се спазва традицията в отглеждането на децата да се включи и бавачка. Изключение не правят и принцът, и принцесата на Уелс, макар двамата да са известни с това, че отделят много време на децата си.

Принцеса Шарлот и принц Луис - колко специална е връзката помежду им

Колко специална е връзката между принцеса Шарлот и принц Луис

Децата в семейство Уелс са образцови брат и сестра

Малко след раждането на принц Джордж обаче, през 2014 г., принц Уилям и Кейт Мидълтън наемат професионалната бавачка Мария Тереса Турион Борайо. Тя живее заедно със семейството и вече десет години се грижи за Джордж, Шарлот и Луис.

Мария е завършила прочутия колеж за бавачки "Норланд" в град Бат, което е гаранция за услугите, които ще предложи на семейство Уелс. А те, както можем да предположим, идват на солидна цена.

Снимка 667120

Източник: GettyImages

Според информация на Daily Mail квалифициралите се наскоро бавачки, които са приходящи в дома, в който работят, получават по 42 хил. британски паунда на година. Натрупалите повече опит пък достигат до годишно възнаграждение от 120 хил. паунда, като отново говорим за бавачки, които не живеят със семейството, което обслужват.

Снимка 667122

Източник: GettyImages

Каква точно сума получава Мария Тереса Турион Борайо няма да научим, но вероятно става дума за впечатляващо заплащане предвид това, че тя живее със семейството на Уилям и Кейт. Освен това има солидни умения, които шеговито се определят като кръстоска между Джеймс Бонд и Мери Попинс.

Снимка 667119

Източник: GettyImages

Възпитаниците на "Норланд" плащат за едногодишно обучение 15 хил. британски паунда, срещу които биват научавани не само как да работят с деца. Сред курсовете им са още такива по самозащита, бойни изкуства, както и шофиране в екстремни условия, пишат Express.