Няма да се правим на големи фенове на голфа, защото не сме, но пък сме фенове на Пейдж Спиранак. Заради нея сме готови дори да поиграем голф, без значение дали и колко ще се изложим.

Пейдж Спиранак, Playing A Round и защо е яла и продължава да яде бебешка храна

Защо Пейдж Спиранак все още яде бебешка храна

Може да прави каквото си поиска

Освен за голф, Пейдж обича да говори и за други спортове в подкаста си Playing A Round. Именно там разкрива, че една шега в социалните мрежи ѝ е навлякла гнева на доста хора и дори се е стигнало до смъртни заплахи.

По-рано през месеца Спиранак е написала в Twitter, че по принцип предпочита да гледа как боядисана стена изсъхва, отколкото да гледа безйболен мач. Но е дала шанс на цели шест двубоя.

Един от тях е бил на Сан Диего Падрес и решила да се пошегува, че екипите им не струват. След това е получила някои хапливи реплики от фенове на отбора. Но те не са спрели Пейдж Спиранак и по-късно тя е публикувала видео, на което се вижда как фенове на Падрес изпращат победоносно отбора.

Пейдж Спиранак, Playing A Round и признанието на голфърката, че играе без бельо

Защо Пейдж Спиранак играе голф без бельо

Сещаме се за няколко причини, но те не са верни

Към клипа голфърката пише, че едва ли всички тези хора се събират, когато отборът е загубил. Според Yahoo Sport Australia, това е преляло чашата на търпение на някои от феновете на Падрес и те са отправили смъртни заплахи към нея. В крайна сметка Пейдж Спиранак се е извинила, за да тушира създалото се напрежение.