Към момента Пейдж Спиранак може и да не се състезава професионално, но пък води курсове по голф и забавлява всичките си фенове с подкаста, който води.

Пейдж Спиранак, най-често задаваните въпроси и естествени ли са ѝ гърдите

Когато всички питат дали гърдите ти са естествени

Пейдж Спиранак за значението на размера

От разговорите за Playing A Round научаваме доста неща, като едно от последните е хем доста интересно, хем и леко засрамващо.

Според Yahoo Sport Australia, Спиранак признава, че доста дълго време се е хранила с бебешка храна. Не основно, разбира се, но като междинно хранене, когато е посещавала курсове по голф.

"Майка ми не ми слагаше сандвичи, когато бях на уроците по голф, заради хляба и въглехидратите, които той съдържа." Пейдж Спиранак твърди, че майка ѝ не е искала да ѝ дава храна, която е лоша или може да ѝ навреди по някакъв начин.

Ето защо, когато Пейдж е трябвало да се учи как да играе голф, в торбичката ѝ почти винаги е имало бебешка храна, която не съдържа никакви консерванти и оцветители. Едно от нещата, които редовно е консумирала, е било наденица от пуешко или пилешко месо, отново предназначена за малки деца.

Пейдж Спиранак, Playing A Round и признанието на голфърката, че играе без бельо

Защо Пейдж Спиранак играе голф без бельо

Сещаме се за няколко причини, но те не са верни

Но дори днес, когато е на 27 години, Пейдж Спиранак признава, че продължава от време на време да яде бебешки пюрета, защото са по-безвредни от храната, която може да си купи като възрастен.