Преди повече от година писахме за първи път за Пейдж Спиранак. Тогава поводът беше, че се снима по бански за Sports Illustrated.

Състезателка по голф стана модел на бански

Състезателка по голф стана модел на бански

За кампанията на Sports Illustrated

Направо не знаем на коя планета сме били и защо оттогава повече не сме се сещали за нея, но сега ще поправим тази грешка.

Съвсем случайно попаднахме на нейни снимки в Instagram и се случиха две неща. Първото беше, че рязко ни се зави свят, а второ - изпитахме неистово желание да поиграем голф. Технически погледнато с това не се изчерпват случилите се неща, но няма да задълбаваме излишно.

Пейдж Спиранак е на 26 години от Денвър, Колорадо. Открива страстта си към голфа съвсем случайно. Също толкова неангажиращо започва и да се състезава.

Не е случаен обаче фактът, че в момента тя е една от най-известните състезателки по голф в света. 

Зад гърба си има няколко спечелени турнира с немалки наградни фондове, но през последните две години Пейдж Спиранак е оставила голфа на заден план, за да развива социалните си мрежи и всички ползи, които идват от тях.

Въпреки че не сме я виждали скоро да участва в някой турнир, Пейдж определено е една от най-секси състезателките в този спорт.

Това, че не се състезава не ѝ пречи да играе голф за развлечение, а и за да поддържа форма.

Лошата новина за всички мъже е, че 26-годишната състезателка по голф е сгодена. Статусът ѝ е такъв още от 2016 г., когато казва "да" на приятеля си Стивън Тиноко.