Още с излизането на мемоарите на Парис Хилтън знаехме, че те ще бъдат четиво, изпълнено с интересни и пикантни подробности от живота ѝ.

Парис Хилтън, Рик Саломон, Paris: The Memoir и споделеното в мемоарите й за секс записа

20 години по-късно: Парис Хилтън проговори за секс записа

Травмата, която белязва миналото ѝ

Вече знаем, че в Paris: The Memoir тя е описала как се е чувствала около изтеклия с нея секс запис преди години. Но се оказва, че това далеч не е единственото травмиращо преживяване за Хилтън в книгата.

От People разбираме, че 42-годишната Парис Хилтън е имала доста неудобни отношения с учителя си в осми клас. В католическото училище, в което тя е учила по онова време, е имало преподавател, по който всичките ѝ съученички са си падали.

Но един ден въпросният учител е казал на Хилтън, че той също я харесва. Нещо, което я е накарало да се чувства значима и пораснала. Признанието е прераснало в часове, прекарвани в разговори по телефона. Една вечер, когато родителите на Парис не са били у тях, учителят е дошъл пред дома ѝ.

Тя се е качила в колата му и са последвали целувки между двамата, които тя твърди, че са прераствали в нещо повече. Но точно тогава родителите ѝ се прибират и виждат всичко. В паниката си учителят подкарва колата, за да се спаси. А самата Хилтън се е опитала да изкара случилото се да изглежда по различен начин.

Родителите ѝ обаче не са се вързали на номера и след края на учебната година са я пратили да живее с баба си. Изпълнителката на "Stars Are Blind" допълва, че няма представа дали са последвали някакви наказания за учителя.

Семейство Кардашиян, Парис Хилтън, Лили-Роуз Деп - 10 знаменитости, които са били богати преди да станат известни

Знаменитости, които са били богати преди да станат известни

Родени с късмет

"Никога не съм си позволявала да мисля или говоря за случилото се, нито защо се измъкнах през прозореца, за да целуна глупавия педофил. Отне ми години, докато мога да изрека на глас думата педофил", пише още Парис в книгата си.