Славата и богатството често вървят ръка за ръка. И докато някои известни личности започват да градят кариерата си от дъното във финансово отношение, то други израстват в заможни семейства.

Disney, анимационни герои и девет, вдъхновени от реални хора и знаменитости

Какво е общото между Том Круз и Аладин

Героите на Disney, вдъхновени от реални знаменитости

Точно върху последните ще насочим фокуса си сега. Ето десет примера за знаменитости, които са били богати преди да станат известни.

Семейство Кардашиян

Снимка 608536

Източник: GettyImages

Много преди да станат известни със секс записа на Ким Кардашиян, бащата Робърт Кардашиян вече е богат и известен адвокат.

Парис Хилтън

Снимка 608539

Източник: GettyImages

Тя също привлича общественото внимание със секс запис, който излиза през 2003 г. Освен това Парис нашумява и с участието си в риалити шоуто The Simple Life. Тогава за нея вече се е знаело, че е богата. Все пак, нейният прадядо, Конрад Хилтън, е основател на хотелите Хилтън.

Лейди Гага

Снимка 608541

Източник: GettyImages

Като малка певицата е посещавала престижното частно католическо училище Convent of the Sacred Heart в Манхатън. За нея е малко известен факт обаче, че баща ѝ Джоузеф Германота е човекът, който въвежда инсталирането на Wi-Fi в хотелите.

Арми Хамър

Снимка 608543

Източник: GettyImages

Арманд Хамър, прадядото на Арми Хамър, е главен изпълнителен директор на Occidental Petroleum. Бащата на актьора също не остава по-назад във фамилията и също става бизнесмен и филантроп.

Никола Пелц

Снимка 608546

Източник: GettyImages

След като се омъжва за Бруклин Бекъм, моделът и актриса Никола Пелц става част от семейство Бекъм, но тя самата също е от заможна фамилия. Баща ѝ Нелсън Пелц е известен бизнесмен милиардер и инвеститор.

Мишел Уилямс

Снимка 608535

Източник: GettyImages

Богатството на номинираната за Оскар актриса възлиза на над 20 милиона щатски долара, но баща ѝ е човекът в семейството, който също е успешен. Той се казва Лари Ричард Уилямс и е търговец, автор и политик.

Никол Ричи

Снимка 608540

Източник: GettyImages

Тя е родена с името Никол Камил Есковедо и когато е само на две години е неофициално осиновена от музиканта Лайнъл Ричи и Бренда Харви. Когато Никол Ричи е вече на девет, осиновяването става официално. Богатството на баща ѝ Лайнъл Ричи се оценява на около 200 милиона щатски долара.

Лили-Роуз Деп

Снимка 608534

Източник: GettyImages

Тя е модел и актриса и смело следва стъпките на известните си и успешни родители Джони Деп и Ванеса Паради. Едва ли има е нужда да споменаваме, че те са и доста богати.

Ед Шийрън

Снимка 608542

Източник: GettyImages

Музикантът не е единственият артист в семейство Шийрън. Баща му е успешен куратор и преподавател по изкуство, а майка му - производител на бижута. И двамата притежават консултантска фирма за изкуство, наречена Sheeran Lock.

Матю Пери, Блейк Лайвли, Брадли Купър - знаменитостите, които не пият алкохол

Знаменитостите, които (вече) не пият алкохол

Някои от тях са си имали проблеми с него

Джулия Луи-Драйфус

Снимка 608545

Източник: GettyImages

Актрисата идва от семейство, което прави доста пари. Фамилията е известна с Louis Dreyfus Group, компания на стойност 3.4 милиарда щатски долара, създадена от нейния пра-пра-дядо.