Наскоро се заговори, че Парис Хилтън е бременна с първото си дете. Веднага след това обаче самата тя отрече тези слухове. А ние не сме особено изненадани - все пак не смятаме, че иска да бъде булка с голям корем.

Парис Хилтън, Картър Реум и верни ли са слуховете, че очакват първото си дете

Потвърди ли Парис Хилтън слуховете, че е бременна

Новината, че очаква първото си дете, се разпространи мълниеносно

Защото именно с подготовката на пищната си сватба се занимава в последните месеци, А по време на участието си в The Tonight Show With Jimmy Fallon тя разкри повече подробности за процеса по подготовка.

Точно в неин стил, Парис иска празникът на любовта й с Картър Реум да продължи три дни. За тях тя ще смени цели 10 рокли, докато младоженецът ще се придържа към една класическа визия, защото няма толкова високи изисквания, колкото нея.

Хилтън не крие, че е поверила по-голямата част от сватбената подготовка на други хора и въпреки това всичко и се струва "много стресиращо". А всеки един детайл ще прилежно документиран, за да можем и ние да стане свидетели на това как се планира тридневна сватба с подобни мащаби.

Парис Хилтън, най-добрият приятел, майка й и какъв родител иска да бъде

Каква майка ще бъде Парис Хилтън

И на кого иска да прилича

Парис няма намерение да бъде зад пулта на собствената си сватба и е категорична, че ще си наеме диджей, както и група, която да се грижи за настроението на гостите. А на тях няма да им е забранено да снимат, както повелява традицията на повечето светски венчавки, предава Buzzfeed.