Парис Хилтън е от жените, които не оставят нищо не случайността. Едно от нещата, които тя внимателно планира, е своята бременност.

Парис Хилтън, Dey Street Books и какво да очакваме от автобиографичната ѝ книга

Каква е истинската Парис Хилтън

Ще научим всичко от автобиографичната ѝ книга

Още преди да срещне мъжа на живота си звездата призна, че по препоръка на Ким Кардашиян е замразила свои яйцеклетки, за да може, когато любовта дойде, да бъде подготвена, независимо на колко години е.

Така и стана. Нейната любов се появи в лицето на предприемача Картър Реум. Оттогава богатата наследница на империята Hilton е на върха на щастието, подготвя сватба, подлага се на инвитро процедури и мисли имената на бъдещите си деца.

Явно всички с нетърпение очакват да ѝ се случи най-голямото щастие, а Page Six предаде екслузивно, че Парис Хилтън е бременна и очаква първото си дете.

Още преди представители на Парис Хилтън и Картър Реум да потвърдят новината, тя вече се разпространи из повечето медии.

Появиха се и снимки на щастливите влюбени, на които Парис изглежда с наедряло коремче, което ясно се вижда през синята ѝ рокля.

След това обаче самата Парис отрече слуховете, че е бременна в своя подкаст This is Paris. Сестра ѝ Ники Хилтън също нарече спекулации слуховете за бременността на Парис.

Парис Хилтън, Картър Реум, Кати Хилтън и подготовката на предстоящата сватба

Парис Хилтън стяга сватба

Кой се е заел с организацията

Парис обаче издаде, че е в процес на израбока на сватбената си рокля, а ние нямаме търпение да я видим и като булка, и, живот и здраве, като майка.