Малко повече от година, след като намери мъжа на живота си в лицето на бизнесмена Картър Реум, Парис Хилтън се сгоди.

Парис Хилтън, Картър Реум и романтичното предложение за брак на рождения й ден

Парис Хилтън каза "да"

Дано четвъртият път е за щастие

Направи го навръх рождения си ден на 17 февруари, след като получи огромен годежен пръстен с диаманти. А сега всички се питаме кога и каква ще е сватбата.

Отговорът идва от майката на Парис, Кати Хилтън, която явно е взела нещата по организацията в свои ръце.

„Ще се справя със сватбата", казва 62-годишната Кати Хилтън пред People. "Ще седна и ще поговоря с нея. И от това зависи кой месец ще го направим. Но ще бъде красива и класическа сватба", обяснява Кати, която е съпругата на Рик Хилтън, внук на основателя на хотелската верига Hilton - Конрад Хилтън. 

Кати планира сватбата да е малко по-скромна, отколкото се очаква. За дъщеря си тя казва, че не е толкова капризна, колкото хората си мислят. "Истината е, че би била доволна от бели мечета и еднорози, висящи от тавана. Тя е много лесна."

Освен че играе ролята на организатор на сватби, Кати е и щастлива баба. Синът ѝ Барън е баща на Милоу (15 месеца), а дъщеря ѝ Ники има две момичета: Лили-Грейс - на четири, и Теди - на три.

Парис Хилтън, Dey Street Books и какво да очакваме от автобиографичната ѝ книга

Каква е истинската Парис Хилтън

Ще научим всичко от автобиографичната ѝ книга

"Те обичат да идват в къщата ми", казва Кати за дъщерите на Ники с радост. А съдейки по голямото желание на Парис да стане майка, вероятно в скоро време ще се радва и на още внуци.