Още миналата година Парис Хилтън разкри плановете си да стане майка, а след като срещна подходящия човек в лицето на бизнесмена Картър Реум, вече всичко изглежда въпрос на време.

Парис Хилтън, Ким Кардашиян, замразяването на яйцеклетки и как се е вдъхновила да го направи

Кой е посъветвал Парис Хилтън да замрази яйцеклетките си

И защо

Богатата наследница на империята "Хилтън", която вече е на 39 години, дори предвидливо замрази свои яйцеклетки, за да може, когато настъпи моментът, да е напълно подготвена за зачеване.

И моментът явно е дошъл.

В интервю за подкаста The Trend Reporter Парис разкри, че вече се подлага на инвитро процедури. Нещо повече - желанието ѝ е да има близнаци и те да са момче и момиче.

За Картър Реум тя казва, че е мъжът мечта, с когото не спират да говорят за имената на децата, да планират сватбата и за това как ще живеят живота си дълги години.

Хилтън и Реум са двойка от 13 месеца и изглеждат неразделни. За първи път те се появиха публично през януари 2020 г., на афтър партито на Warner Bros и InStyle's Golden Globes, припомня Hollywood Life. Оттогава те уверено показват любовта си един към друг в социалните мрежи и не само.

Първата си годишнина двойката опразнува в Бора Бора, а Парис нарече Картър "любовта на живота ми" в интервю.

Парис Хилтън, плановете ѝ да има близнаци и готова ли е с имената

Как ще кръсти Парис Хилтън планираните си близнаци

парис не спира да ни изненадва

"Чувствам се толкова благословена, че намерих любовта на живота си в идеалното време", каза тя пред Daily Mail. "Той е всичко, за което някога съм се надявала и мечтала."