Неотдавна Парис Хилтън разкри, че преди време нейна приятелка я е „вдъхновила“ да замрази свои яйцеклетки. „Имах наистина невероятен разговор с Ким за това“, каза Хилтън в интервюто за The Sunday Times, добавяйки, че тя ѝ е препоръчала собствения си лекар.

Парис Хилтън, Ким Кардашиян, замразяването на яйцеклетки и как се е вдъхновила да го направи

Кой е посъветвал Парис Хилтън да замрази яйцеклетките си

И защо

"Мисля, че всяка жена трябва да го направи, защото наистина може да контролира живота си и да не се стига до ситуацията „О, Боже, трябва да се оженя“.

И все пак, когато научихме това, звучеше сякаш въпросът за децата се отнася за някакво неясно бъдеще. Но не е било така. 39-годишната наследница на прочутата хотелиерска верига има много конкретни планове за семейството и деца, дори вече е избрала едно от имената на бъдещите си деца, пише People, позовавайки се на подкаста LadyGang.

View this post on Instagram

on

„Когато замразяваш яйцеклетки, можеш да избираш какво дете да имаш – момче, момиче или близнаци“, казва Парис.

Парис Хилтън планира да има близнаци, и то момче и момиче. Най-изненадващото е, че тя дори вече е измислила името на момиченцето – то ще се казва Лондон, докато за момченцето все още е в процес на мислене. Дори е включила приятелите си да дават предложения, като е уточнила, че не е задължително имената да са сдързани с градове.

Пред Times Парис сподели, че е обсебена от идеята да има момиче, за да го облича красиво и да има мини версия на себе си.

View this post on Instagram

on

Парис е във връзка с бизнесмена Картър Реум от април миналата година. Източник на People издаде, че тя „никога не е била по-щастлива и най-накрая е срещнала половинката си в негово лице, те са влюбени до уши един в друг“.

Двамата потвърдиха връзката си, когато празнуваха годишнината от запознанството си. Тогава Парис написа в профила си в Instagram: „Честит юбилей, любов моя“. А на снимката, двойката се целува. „Любимото ми нещо е да създавам спомени с теб. Целувките ти са вълшебни. Обичам да съм твоя и да знам, че си мой." 

Пред The ​​Sunday Times Парис сподели, че някой ден Реум ще бъде „най-добрият татко“ и че се надява да има деца от него.