Парис Хилтън никога не е била по-влюбена и иска целият свят да знае това. След поредица от неуспешни връзки, за които разказа в документалния филм This is Paris, тя най-сетне откри точния човек.

Парис Хилтън, насилието, връзките и какво е преживяла в миналото

Насилието, през което Парис Хилтън преминава

"Бях душена, бях удряна..."

Богата наследница на империята "Хилтън" не спира да говори за любовта на живота си - Картър Реум, и да празнува всеки ден, прекаран с него.

Сега Парис Хилтън отново обясни, колко влюбена е в своята "друга половина" и "партньор за цял живот" с емоционален пост в Instagram. Тя публикува забавно видео, в което са запечатани специални моменти от живота на двойката. Те вървят на фона на нейното парче "Heartbeat" от 2006 г. Видеото завършва с кадър на Хилтън и Реум, застанали заедно до думите "Love Forever".

"Честит юбилей, любов моя! Страхотно е, че празнуваме любовта си всеки месец! Не мога да повярвам, че е минала само година. Изглежда, че съм бил с теб цял живот!" С тези думи започна дългия си пост 39-годишната Парис Хилтън.

Тя споделя, че никога през живота си не се се чувствала толкова близка с друг човек. И това е така, защото той е първият, който е съборил стените, които тя е издигнала около себе си. „Наистина вярвам, че сме създадени един за друг. Нищо в живота ми никога не се е било толкова правилно или толкова съвършено!"

Парис Хилтън, плановете ѝ да има близнаци и готова ли е с имената

Как ще кръсти Парис Хилтън планираните си близнаци

парис не спира да ни изненадва

Хилтън разсъждава и за бъдещето си с Реум, когото нарича партньор за цял живот. Много от известните приятели на Хилтън поздравиха двойката и отбелязаха колко влюбена изглежда певицата. "Толкова съм щастлива, че си щастлива, сестричкe", написа Деми Ловато.