Памела Андерсън отново е омъжена жена! По-малко от година след прибързания си брак и скоростен развод с филмовия магнат Джон Питърс, тя тайно отново е застанала пред олтара на Бъдни вечер 2020 г.

Новината идва от Daily Mail, които разкриват и малкото подробности, които се знаят за петия й съпруг - бодигардът й Дан Хейхърст. Двамата са се венчали на скромна церемония в дома й на остров Ванкувър, Канада.

53-годишната Памела и пазителят й са се влюбили по време на изолацията покрай пандемията, когато са били заедно по 24 часа в денонощието. "Тази една година беше като седем за нас", разкрива тя пред Daily Mail и допълва, че е точно където иска да е - в ръцете на мъж, който наистина я обича.

Андерсън разказва още, че двамата с Дан са се омъжили в дома, който тя е купила за баба си и дядо си преди 25 години и където са се омъжили и нейните родители. "Те още са заедно и го смятам за знак."

Звездата от "Спасители на плажа" се е омъжвала четири пъти преди Питърс - за Томи Лий от Motley Crew, за Кид Род, за Рик Салъмън и последно за Джон Питърс през 2020 г.

Лили Джеймс, Pam & Tommy, Себастиан Стан, Памела Андерсън, Томи Лий и новият сериал на Hulu

Подробности за секс скандала на Памела и Томи Лий

Звучи любопитно