Вечерното шоу на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ" ще си има нов водещ в лицето на известния актьор и изпълнител - Орлин Павлов. Той заема мястото на Ники Станоев от събота, 4 февруари. Новият водещ обещава много хумор, забавления и вълнуващи интервюта.

"Като две капки вода", "Като две капки вода за всяко дете", UNICEF и изненадите в новия сезон на предаването

Изненадите в новия сезон на "Като две капки вода"

Всичко по две

"Очаква ни богата палитра от гости. Ще имаме популярни лица, но и такива, които не са толкова известни, но пък имат интересни истории, които могат да ни трогнат, впечатлят и вдъхновят. Ще представяме и много млади музикални таланти", споделя пред БНТ Орлин Павлов.

Първия звезден гост на Орлин Павлов ще бъде Орлин Горанов. Освен това ще видим и продуцентът и водещ Андрей Арнаудов, който ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си - големия български диригент Васил Арнаудов.

Снимка 604393

Източник: БНТ

Що се отнася до музикалната част на предаването, първите гости на Орлин Павлов са новите регетон изпълнители Торино и Пашата. Орлин Павлов обаче не изключва възможността на по-късен етап той самият да се включва в музикалната програма на "Събота вечер с БНТ".

Survivor 7, Воини и кои ще са останалите участници в предаването в новия сезон през 2023 г.

Кои ще са “Воините” в предстоящия Survivor 7

Новият сезон ще е по-дълъг от очакваното

"Това, че ставам водещ, не означава, че ще спра да пея. Скоро се падат 20 години от създаването на група Каффе. Защо да не се съберем да направим един малък импровизиран лайв в предаването", с усмивка споделя новият водещ.