През лятото Орландо Блум натъжи всички с новината, че любимото му куче Майти е изчезнало. Тогава той сподели, че е с разбито сърце.

Орландо Блум, кучето му Майти и какво разби сърцето на актьора

Сърцето на Орландо Блум е разбито

Когато кучетата са важна част от семейството

След седемдневно търсене съкрушеният актьор съобщи, че кучето е мъртво и искрено сподели чувствата си, като не скри и колко е плакал.

След това пък дойде щастливата новина за раждането на дъщеря му Дейзи, а сега по всичко изглежда, че семейството на Орландо Блум и Кейти Пери се е увеличило и с още един член.

View this post on Instagram

on

43-годишният актьор публикува две снимки в профила си в Instagram, на които прегръща малко бяло пухкаво кученце. На едната от снимките се вижда и татуировката, която той направи на гърдите си в чест на кучето Майти. Така с Майти в сърцето си и с новото куче в ръцете си, Орландо Блум официално представи новия член на семейството пред последователите си в социалната мрежа.

"Това е Бъди. Той е на малко повече от година. Нищо не може да замени моя Майти, но грижата за това малко момче наистина изпълва сърцето ми", написа той и препоръча на онези, които не са грижили за куче, да го направят и да осиновят.

Кучетата, пулсът им и как реагират, когато демонстрираме любовта си към тях

Защо да казваме на кучето си, че го обичаме

Чувствата са взаимни

Той също така благодари на хората, които са му помогнали да открие на добрия си приятел. Сигурни сме, че в лицето на Орландо, Кейти, малкият Бъди също е намерил своите най-добри приятели.