Провокациите вървят ръка за ръка с Оливия Уайлд. Актрисата и режисьор не страни от общественото внимание както с личния си живот и избора си на доста разкриващи тоалети, така и с мненията си по различни въпроси.

Оливия Уайлд, People’s Choice Awards 2022 и секси провокативната ѝ рокля

Роклята на отмъщението на Оливия Уайлд

По-секси едва ли може да бъде

Една от последните й прояви получи противоречиви реакции. Уайлд препубликува видео в стори в Instagram, на което се вижда как ASAP Rocky снима половинката си Риана, с която очакват второ дете, по време на изпълнението и на Супербоул.

"Ако преди смятах, че е секса, това просто мина границите", гласеше текстът й към видеото. Феновете на Рири видяха в това "заплаха" и опит на Оливия да сваля рапъра. Малко след това тя изтри публикацията си.

За да я качи отново на следващия ден, но с различно послание: "За всички, които се объркаха... Секси е да уважаваш партньора си по този начин. Особено след това, което тя току-що постигна."

Снимка 606527

Източник: Instagram/oliviawilde

Няма как да не се съгласим с Оливия Уайлд. И да кажем "Честито" на Риана и ASAP Rocky за това, че очакват второ дете. И честито само на него, че е успял да спечели сърцето на подобна жена.