Продължи ли напред Шон Пен след раздялата си с Лейла Джордж през 2021 г.? През май 2023 г. стана ясно, че всъщност вече го е направил, след като 62-годишният Шон беше забелязан да вечеря с 43-годишната Олга Коротяева в Малибу. И тъй като оттогава двамата биват засичани все по-често, решихме да се поровим за повече информация за това коя всъщност е новата половинка на актьора.

Има ли нова жена в живота си Шон Пен

Има ли нова жена в живота си Шон Пен

Актьорът с лекота се впуска в нови връзки

Daily Mail, които публикуваха първи техни снимки от срещата, съобщиха, че "не е известно от колко време" се виждат, но очевидно двамата са в романтична връзка, след като са забелязани да си тръгват заедно в една и съща кола. 

Олга Коротяева е актриса, но истината е, че не се знае много за нея. Според профила ѝ в IMDB най-новото ѝ участие е в Blast от 2021 г. - режисиран от Ваня Пейрани-Виньес филм за "жена експерт по обезвреждане на бомби, която остава в капан в колата си с две деца и противотанкова мина, поставена под превозното средство. Тя и нейният приятел имат само един шанс да обезвредят бомбата и имат 30 минути, за да го направят".

Олга има още няколко актьорски роли зад гърба си. Тя се появява в епизод на Myster Mocky Présente, два епизода на Banking District и в La vérité si je mens! 3. Естеството на тези проекти подсказва, че тя знае френски отлично.

След като се появиха първите снимки с Шон Пен, профилът на Олга в Instagram стана личен - тоест тя позволява кой да вижда съдържанието му, но от Hollywood Life разясняват, че като информация на страницата ѝ има две емотикони със сърца - едно синьо, едно жълто, показващи цветовете на украинското знаме.

Припомняме, че самото начало на военния конфликт между Украйна и Русия, Шон Пен съвсем категорично зае страната на Украйна. Актьорът дори отиде там, но не за да се включи по някакъв начин във военните действия, а за да заснеме случващото се в документален филм. Близките му отношения с украинския народ пък станаха причина той да попадне в списъка на Русия с личности, на които се забранява да прекрачват границите ѝ. 

Шон Пен не се интересува от наложените руски санкции по никакъв начин, защото продължава категорично да засвидетелства подкрепата и уважението си към Украйна.

Шон Пен, Володимир Зеленски и какво направи американският актьор за украинския президент

Все по-близките отношения на Шон Пен и Володимир Зеленски

И Оскарът отива при...

Актьорът отново посети Украйна в края на миналата година и дори подари един от своите Оскари на украинския президент Володимир Зеленски като "символ на вярата" в победата на страната в продължаващия конфликт с Русия.

Що се отнася до интимния му живот, преди връзката си с Олга Коротяева, Шон Пен имаше брак с Лейла Джордж, която е с 32 години по-млада от него. Двамата бяха женени само една година. Лайла, дъщерята на Винсент Д'Онофрио и Грета Скаки, се омъжи за Шон през август 2020 г. след четири години връзка.