Шон Пен с лекота се впуска в нови връзки, но и по същия начин ги прекратява. През 2022 г. актьорът сложи пореден край свой брак - този път с австралийската актриса Лейла Джордж (31 г.), с която бе заедно едва две години.

Шон Пен, Лейла Джордж, разводът и какво е провалило брака им

Какво провали третия брак на Шон Пен

Актьорът отново е разведен мъж

И по всичко изглежда, че 62-годишният носител на Оскар бързо загърбва старите си отношения и с готовност започва нови. Наскоро той бе забелязан в компанията на красивата актриса с руски произход Олга Коротяева.

Двойката прекарваше заедно времето си в Малибу, наслаждавайки се на романтична вечеря в прочутото заведение за суши Nobu, пише Hollywood Life. Засега не е ясно доколко са сериозни отношенията между двамата - и явно това е нещо, което тепърва предстои да разберем.

43-годишната Олга е известна с ролите си във филма Blast от 2021 г. и Le bonheur от 2013 г.

Шон сключи брак с Лейла Джордж през август 2020 г., след четиригодишно запознанство. Последвалата раздяла бележи третия развод на Шон. Преди това той бе женен за Мадона в периода 1985-1989 г., както и за Робин Райт - между 1996 и 2010 г.

Наскоро Робин и Шон предизвикаха слухове за помирение, след като бяха забелязани заедно на летището в Лос Анджелис през януари. Това е първият път, в който бившата двойка, която има две деца Дилън (32 г.) и Хопър (29 г.), е заедно от години. По-късно обаче Робин потвърди, че двамата са просто "много добри приятели".

Робин Райт, Шон Пен и каква е истината за отношенията между бившите съпрузи

Бившата на Шон Пен откровено за отношенията им

Какво споделя Робин Райт

"Да бъдеш приятел с бащата на децата си е истински дар. Защото разводът е едно от най-трудните неща в живота", каза актрисата пред E! News. "Ние винаги ще бъдем семейство, независимо дали сме заедно или разделени. И мисля, че това е нещо прекрасно, пожелавам го на всеки."