Малката сестра на Майли Сайръс - Ноа Сайръс, става все популярна, а доказателство за това е появата ѝ на специално събитие, каквото е Седмицата на модата в Париж.

Ноа Сайръс, The Hardest Part, успокоителните, признанието ѝ за зависимостта, възстановяването и дебютният ѝ албум

Трудното признание на сестрата на Майли Сайръс

Как бори зависимостта си Ноа Сайръс

Там младата певица се появи както едва ли някой би очаквал - в черна рокля, дело на Stéphane Rolland Haute Couture, толкова предизвикателна, че да разкрива почти изцяло гърдите ѝ.

Акцентът на дизайна е в дълбокото деколте, стигащо почти до пъпа, което привлича вниманието с това, че е очертано с голяма верига. Роклята, която изглежда като взета от гардероба на някой от "Семейство Адамс", е с дълги ръкави и дълъг до земята шлейф.

Визията си Ноа Сайръс бе завършила с черни токчета с каишки. Но разбира се, човек не може да подмине и изрусените ѝ вежди.

Майли Сайръс, Ноа Сайръс, новогодишното парти на поп звездата и дуетът със сестра ѝ

Сестрата на Майли Сайръс, за която всички говорят

Талантлива и провокативна

Всъщност, смелото появяване на Ноа Сайръс изобщо не ѝ е първото такова. И то като говорим само за тази седмица. На 21 януари, за шоуто на Marine Serre, тя се появи с доста смел костюм. На 24 януари пък за презентацията на Александър Вотие Ноа Сайръс носеше изцяло прозрачна плисирана рокля, припомнят от E! News.