Нина Добрев и Шон Уайт са заедно вече три години и по всичко личи, че се чувстват страхотно. Двамата не пропускат момент да се забавляват и да прекарват възможно най-много време един до друг.

Закачливото пожелание на Нина Добрев към Шон Уайт за рождения му ден

Закачливото пожелание на Нина Добрев

Актрисата знае как се прави

Последното им общо събитие инцидентно се превърна в двойна среща, както разказва самият Уайт пред People. Двамата с Добрев отиват да гледат мюзикъла Kimberly Akimbo на Бродуей, а до тях се оказват седнали Приянка Чопра и Ник Джонас.

"И ние сме на среща", прошепва Джонас на 37-годишния олимпийски шампион по сноуборд. Дали и вечерта след представлението е продължила заедно за двете двойки, не е ясно, но Уайт има много причини да празнува.

Преди няколко дни на пазара излезе книгата му Shaun White: Airborne. Тя обаче не е типична автобиография на успешен спортист, защото съдържа основно снимков материал. От детството му в Калифорния през първите му стъпки в сноуборда и последвалите титли, историята на Уайт е разказана чрез фотографии.

Самият той пък пише коментарите към тях, за да ни даде по-ясна представа как се става олимпийски шампион.

"Мисля, че това е забавен начин да дръпна завесата и да покажа някои от специалните моменти в живота ми, и какво съм си мислел и чувствал тогава", коментира Шон Уайт пред WWD.