Предполага се, че Met Gala трябва да бъде изящно събитие, на което модата да изпъкне, а освен това и да бъдат събрани средства за благотворителност.

Met Gala 2019, Ким Кардашиян, Емили Ратайковски, Лейди Гага и най-екстравагантните тоалети на събитието

Секси провокациите на Met Gala 2019

Когато звездите развихрят въображението си

Е, можем да кажем, че тази година повечето тоалети бяха достойни за панаир, а не за подобно събитие, но това си е лично наше мнение. Сред всички участници на Met Gala 2019 имаше и някои, които бяха наистина стилни и ни скриха шапките. Една от тях беше именно българката Нина Добрев.

Нина им показа на американците как се прави, а не бива да пропускаме и факта, че беше в компанията на дизайнера Зак Поузън, чието дело е секси роклята.

От Glamour разбираме, че за да направи роклята, Поузън е използвал 3D принтиране. Нина Добрев пък сподели, че е искала тоалет, който да е лек и да я кара да се чувства сякаш се носи с лекота по червения килим.

Колкото и странно да ни се струва, тази малка рокличка се състои от четири части. Пробите пък са започнали един месец преди събитието.

Нина Добрев, Мишел Обама, Никол Шерцингер и една инициатива

Какво събра Нина Добрев, Никол Шерцингер и Мишел Обама

Една инициатива с бъдеще

Ще завършим с една вметка, че освен Нина Добрев, Зендая също открадна сърцата ни с рокля, която я превърна в истинска принцеса.

Нина Добрев, Fam и защо актрисата облече булчинска рокля

Защо Нина Добрев облече булчинска рокля

Ще има сватба