В профила на Нина Добрев в Instagram се появи снимка, на която виждаме актрисата рамо до рамо с Мишел Обама. Причината двете да бъдат заедно е, че Нина Добре подкрепи College Singing Day - кампания на бившата Първа дама на Щатите, стартирала през 2015 г. и насочена към младежите в САЩ, решили да инвестират във висшето си образование.

Инициативата се провежда всяка година на 1 май в различен град и се отбелязва със специално събитие, на което обикновено присъстват много известни личности, които имат задачата да мотивират младите хора да инвестират в своето образование и смело да се борят за мечтите си.

Тази година събитието се състоя в Лос Анджелис и на него присъстваха хиляди ученици, на които им предстои да влязат в колеж.

"Благодаря на Мишел Обама за възможността да говорим и да празнуваме, че има толкова ярки млади умове, които са избрали да инвестират в бъдещето си, като продължат образованието си. Поздравления! Надявам се, че знаете, че не само можете, но и ще промените света. Хванете този шанс и надскочете себе си! Това е само началото", написа актрисата под снимката в Instagram.

Нина Добрев излезе на сцената заедно с колежките си Бейли Медисън, Алиша Бо и Лаура Марано.

Сред останалите известни личности, които присъстваха на официалното събитието по повод College Singing Day, беше и Никол Шерцингер, която също не пропусна да сподели снимка с Мишел Обама, придружена с няколко вдъхновяващи думи за бъдещите колежани.