Вече от няколко месеца Никола Пелц и Бруклин Бекъм са официално семейство. И поне към момента всичко между тях изглежда повече от добре.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и първи подробности за сватбата им в Палм Спринг

Синът на Дейвид Бекъм вече е женен

Какво знаем за сватбата му с Никола Пелц

Е, като изключим, разбира се, слуховете, че Виктория Бекъм има известни търкания със съпругата на сина си. И както се оказва обикновено в тези случаи, няма нищо вярно в твърденията.

Разбираме го от самата Никола Пелц, която пред Variety изразява предположенията си, че всички тези слухове за вражда с Виктория Бекъм са тръгнали покрай сватбата им. И по-точно, защото булчинската ѝ рокля не е била дело на майката на Бруклин.

Оказва се, че наистина е имало план Никола да облече рокля, която е по дизайн на Виктория. Всъщност, и двете много са искали това да се случи. Пелц казва, че няколко месеца преди сватбата Виктория Бекъм и осъзнала, че ателието ѝ няма да успее да се справи с тази задача.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и специалната татуировка с клетвата от сватбата им

Поредният специален жест на Бруклин Бекъм

С какво изненада Никола Пелц този път

Ето защо булката е трябвало да избере друга рокля за големия ден и в крайна сметка се е спряла на такава на Valentino. Самият Бруклин казва по темата, че се е научил, че таблоидите винаги се опитват да пишат такива неща, за да накарат хората да се чувстват зле.