Едва изживели сватбата на мечтите си от края на миналия месец, Бруклин Бекъм и Никола Пелц продължават да ни показват, че емоциите от събитието и от любовта им все така не стихват.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Великобритания и подробностите от сватбата на младото семейство

Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс много невиждами до момента кадри

Може да се каже, че стъпването им в брак е станало дори още по-специално и официално, защото поредният жест, с който Бруклин изненадва жена си, е доста впечатляващ.

Младоженецът е татуирал сватбената си клетва. Да, точно така, целият текст, с който се врича във вярност на любимата си Никола по време на церемонията, сега е изписан с мастило върху вътрешната част на дясната му ръка.

Снимка 576029

Източник: Instagram / brooklynpeltzbeckham

А клетвата, каквато се предполага да бъде тя за подобно специално събитие, изобщо не е кратка.

От снимката на татуировката, която самият Бруклин качи като Instagram история, е трудно да бъде разчетена, но част от текста гласи:

"Гледайки към теб, виждам бъдещето си и то ми се струва като мечта. Най-близък мой приятел, Никола, днес ставаш мой партньор, моята друга половина и семейство и съм най-големият късметлия на света заради това, че мога да прекарам остатъка от живота си с теб", пише Teen Vogue.

Бихме казали, че тази татуировка е "диамантът" в мастилената колекция върху тялото на Бруклин.

Никола Пелц, Ромео Бекъм и новият й диамантен пръстен

Колко струва сватбеният пръстен на Никола Пелц

Бруклин Бекъм не си поплюва

Освен сватбената клетва, той има изписано името на любимата си Никола на врата си, част от любовно писмо, което му е посветила, както и очите ѝ, изрисувани върху задната част но врата си.