Изминаха близо 15 години, откакто Pussycat Dolls покориха класациите с дебютния си сингъл "Don"t Cha". Няколко години след това обаче момичетата се оттеглиха от музикалната сцена. Затова и новината за повторното им събиране в края на 2019 г. истински развълнува и зарадва феновете им.

The Pussycat Dolls, Никол Шерцингер, "React" и колко секси са момичетата в новото видео на групата

Мокрите изпълнения на Никол Шерцингер и The Pussycat Dolls

Колко секси са момичетата в новото им видео

Pussycat Dolls се завърнаха по-въздействащо от всякога с новия си сингъл "React", натрупал над 12 милиона гледания в Youtube само седмица от премиерата. С всяка тяхна следваща поява на която и да е сцена, момичетата все по-убедително ни демонстрират колко са секси, независимо че са минали 10 и повече години.

Облечени оскъдно и предизвикателно, дамите, начело с Никол, постоянно ни припомнят защо въздишахме по тях. И съмненията дали завръщането им е правилен ход напълно избледняват.

Pussycat Dolls са на корицата на новия брой на списание Fault, където не само позират за прекрасна фотосесия, дело на фотографа Дейвид Йео, но и споделят някои подробности за групата.

Джесика Сута признава, че най-трудното за всички момичета е била мисълта как феновете ще реагират, че отново са заедно. След първото им участие на живо в X Factor и положителните отзиви, които са получили, те вече са били напълно убедени, че светът отново е готов за Pussycat Dolls.

Изпълнението им по време на X Factor oбаче се оказва и най-голямото изпитание на някои от тях. Кимбърли Уаят не крие, че е родила дъщеричката си седем седмици преди това и то с цезарово сечение. Тъй като все още е кърмила и предвид скорошната операция, за нея е било истинско предизвикателство отново на излезе на сцената и да се справи с песните и танците по време на представянето им.

Ашли Робъртс от своя страна призна, че много харесва момичетата от Little Mix и то не само защото пеят много красиво, а и защото умеят да излъчват женственост и сила, точно както винаги са правили и Pussycat Dolls. Певицата сподели, че открива много сходни качества между тях и Little Mix.

Като стана въпрос за женската сила и увереност, според Никол Шерцингер най-погрешното схващане за Pussycat Dolls винаги е било посланието, което бандата се е стремяла да отправи.

"Толкова много хора виждат само как сме облечени и си вадят грешни изводи. Искаме да провокираме интереса на аудиторията, но целта ни е да вдъхновяваме и да вдъхваме кураж и увереност на жените, като им покажем, че могат да бъдат дръзки, красиви, уверени и силни".

Никол Шерцингер, Pussycat Dolls, Камила Кабейо и гостуването им в Saturday Night Takeaway

Кого скандализира с външния си вид Никол Шерцингер

Горещото ѝ гостуване с Pussycat Dolls в Saturday Night Takeaway

Що се отнася до бъдещото им турне, Кармит Бахар увери феновете, че със сигурност ги очакват много изненади, като им гарантира едно безкрайно интересно преживяване.