За първи път от 10 години The Pussycat Dolls излязоха заедно на сцена, за да изпълнят микс от най-големите си хитове и парчето, което бележи тяхното завръщане - "React".

Това се случи по време на финала на британския X Factor в началото на декември 2019 г., където Шерцингер бе жури в последните месеци. Още тогава момичетата дадоха да се разбере, че продължават да бъдат верни на стила си - дръзки, секси и много талантливи.

Два месеца след първото им участие на живо и няколко седмици след усилени реклами в социалните мрежи, The Pussycat Dolls вече са готови с видеото към първата им песен. А то е дори по-предизвикателно и горещо, отколкото очаквахме. 

Както и в предишните видеоклипове на момичетата през годините, отново на преден план е Никол Шерцингер, която определено не е загубила форма - нито в пеенето, нито в танците.

Няма нужда да споменаваме за сексапила, който струи от всяка една от дамите, независимо от натрупаните годинки от последното им видео. Облечени оскъдно и предизвикателно, дамите ни припомниха защо всички (включително и ние) въздишахме по тях.