С живото изпълнение, с което Pussycat Dolls отбелязаха завръщането си, Никол Шерцингер предизвика редица коментари относно провокативното си облекло. Тя остави прекалено малко на въображението и демонстрира форми, на които жените завидяха, а мъжете - размечтаха.

И тази фигура определено не е ген или дар от Бог, а резултат най-вече на усилени тренировки. Шерцингер често обича да ни показва в профила си в Instagram как се поти във фитнеса, най-често с интензивно кардио и тежести.

Освен с редовно посещение в залата, Никол поддържа фигура и с джогинг - два пъти в седмицата. Посещава и гореща йога, която очевидно успява да скулптурира тялото й по най-добрия начин.

А едно от любимите занимания на певицата в свободното й време е да прави няколкочасови преходи с приятели сред природата. И междувременно не спира да си повтаря, че колкото повече усилия полага, толкова по-сладка е след това победата, пише The Sun.

Най-голямото изкушение, на което Никол често се поддава, са сладките. И тя не спазва строга диета, която й забранява да яде повечето неща, защото за нея добрият апетит е признак на добро здраве. Вместо това, предпочита всичко да бъде в умерени количества и да компенсира с много движение приетите калории. 

Всe пак, през по-голяма част от времето, дневното меню на Шерцингер се състои от твърдосварени яйца, пушена сьомга, плодове, зеленчуци, риба и ориз.

Никол Шерцингер, Pussycat Dolls и първото живо изпълнение на групата

Pussycat Dolls са по-секси от всякога

Сцената отново е тяхна

Освен за фигурата си, певицата полага сериозни грижи и за кожата си. Най-известна е с това, че ползва хидратиращи кремове на стойност около 1400 долара, които са направени специално за нея след взета кръвна проба.