В последните години доста звезди се преориентираха към алкохолния бизнес и оставиха името им да работи за тях, заставайки зад една марка или слагайки го на етикета на бутилката.

Кендъл Дженър, Tequila 818 и новото начинание на модела

Кендъл Дженър вдига градуса

Вече сме опиянени

Сред тях вече е и Никол Шерцингер. Но вместо към така актуалната текила, която се оказа любима на доста известни личности, тя се насочи към виното. А с него идва и посланието на певицата, което успя леко да ни изненада.

На фона на повече от година социална изолация и без особени забавления, бившата вокалистка на Pussycat Dolls представи Anti-Party - своята марка вино.

То се произвежда от компанията Nocking Point Wines и е комбинация от сортовете сира и гренаш. И, според Шерцингер, е най-добре да му се насладим не на някое шумно парти, а у дома, на спокойствие.

"Докато светът още се бори с коронавируса и оставаме в различни фази на забрани и стоене у дома, исках да ви дам качествена пиячка", казва певицата и позира с бутилка, на чиито етикет виждаме нейното име.

Определено е необичайно звезда като нея, свикнала на партита, купони и концерти, да ни призовава да сме "анти-парти". Но когато ситуацията го налага, можем да се примирим с чаша от хубавото й вино в ръка, предава Wine Spectator.

То е трябвало да се появи на пазара през есента на миналата година, но усложнената ситуация в целия свят е попречила основни процеси като подбиране на сортовете, дегустациите и създаване на етикета да се случат навреме. Но, все пак, важен е крайният резултат.

Нина Добрев, Fresh Vine Wine, Джулиан Хю и компанията им за вино

И Нина Добрев го направи

Ето какво знаем до момента

"През последните 12 месеца, независимо дали съм била сама вкъщи, говорейки по телефона с моите момичета, в компанията на приятеля ми или на малко семейно събиране, в ръката ми винаги е имало чаша червено вино", казва Никол. А ние със сигурност бихме опитали това, зад което застава с името си.