Допреди няколко месеца не бяхме и чували името на Никол Потуралски. Немският модел доби световна слава покрай авантюрата си с Брад Пит, която стана публично достояние в края на август.

Брад Пит, Никол Потуралски и това ли е новата жена до актьора

Красавицата, по която хлътна Брад Пит

И романтичното им бягство

От тогава досега актьорът и 27-годишната красавица не са засичани отново заедно, но се предполага, че връзката им продължава да съществува. Но за Никол, оказва се, тя не е единствената в любовен план.

Младата красавица явно си пада по доста по-възрастни от нея мъже, защото има съпруг на 68 години. Неговото име е Роналд Мери и е собственик на луксозен ресторант в центъра на немската столица. Според информация в медиите, именно там Никол се е запознала и с Брад Пит.

Нещо повече, съпругът на Потуралски върти и бизнес с актьора, защото продава от вината му в своето заведение. Между другото е и твърдо "за" отворения брак, и явно няма нищо против съпругата му да бъде известна като новата жена до холивудската звезда.

В края на миналата седмица Никол Потуралски беше забелязана да се забавлява в приятелска и предимно женска компания в ресторанта на съпруга си. Очевидно отношенията между тях са страхотни, напук на всичко, което се пише за нея и Пит в световните медии, предава Daily Mail.

Това определено изглежда доста странна ситуация и един любовен триъгълник, на който не знаем къде ще му излезе краят. Само да не се окаже, че Никол всъщност не e никакво гадже на Брад, а двамата са били заедно само по работа...