Явно Никълъс Кейдж е много романтичен човек, защото след четири неуспешни брака се ожени отново. 57-годишният актьор е сключил брак с 26-годишната японка Рико Шибата.

Церемонията се е състояла на 16 февруари в Wynn Casino and Hotel в Лас Вегас, но новината за нея, както и няколко снимки, се появяват чак сега. Първото споменаване за евентуалния им брак е от 10 януари, а и двете дати имат значение за двойката.

Точно на 10 януари Рико навърши 26 години, а на 16 февруари е рожденият ден на бащата на Кейдж. Според информация, разпространена от представители на актьора до списание People, Шибата ще приеме фамилното име на съпруга си.

По време на брачната церемонията двойката е обменила католически и шинто (традиционната религия в Япония) обети. След нея те са организирали скромно празненство, на което е присъствала и една от бившите съпруги на Кейдж Алис Ким и синът им Кал.

Кейдж и Шибата са се запознали в град Шига, Япония преди около година. Това е първи брак за японката. Кейдж е бил женен за Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли, Алис Ким и Ерика Койк, с която са били женени точно четири дни.