Отсъствието на Кейт Мидълтън от общественото пространство в последните месеци предизвика много въпросителни и всевъзможни спекулации. Те не спряха и след като беше съобщено, че тя преминава през курс по превантивна химиотерапия.

Нови отговорности за Наташа Арчър - асистентката на Кейт Мидълтън

Нови отговорности за асистентката на Кейт Мидълтън

Съвсем закономерно

Последните твърдения по отношение на принцесата на Уелс са именно по повод лечението й. Потребител на Reddit пусна в онлайн платформата информация, че е Кейт е била забелязана в хотела St. Regis в Хюстън.

В тексаския град се намира центъра за онколечение MD Anderson. Още преди публикацията в Reddit в социалните медии започнаха да циркулират твърдения, че съпругата на принц Уилям е потърсила медицинска помощ в САЩ.

Снимка 658638

Източник: GettyImages

Аманда Мата, която поддържа TikTok канал, посветен на кралското семейство, също сподели информацията за Кейт Мидълтън и Хюстън. Явно целият този шум е накарал дворецът Кенсигтън да направи изявление по случая.

Дворецът е изпратил кратко съобщение до Houston Chronicle, че слуховете за лечението на принцесата в Хюстън не са верни. MD Anderson пък са отказали коментар, защото нямат право да разкриват информация за пациентите си.