Къде е Кейт и как върви лечението й? Едва ли в последните месеци има по-актуален въпрос за кралското семейство от този. Разбира се, той провокира и редица спекулации какво се случва с принцесата, от какво точно е болна и кога ще се върне на работа.

Без Кейт Мидълтън до края на годината - има ли шанс все пак да я видим скоро

Без Кейт Мидълтън до края на годината - има ли шанс все пак да я видим скоро

Чия съпротива може да срещне

"Голямо облекчение е, че тя понася добре лечението и се справя много добре", коментира приятел на семейство Уелс пред Vanity Fair. Според него сведенията, че Кейт ще се върне на работа след есенна са "некоректни".

Въпреки това източникът уточнява, че Кейт не бърза да се захване отново със обществените си задължения, защото в момента за нея най-важното е да се възстанови напълно. "Няма направен график и няма бързане. Катрин ще се върне, когато е готова и когато получи зелена светлина от медицинския си екип."

Снимка 657667

Източник: GettyImages

За успокоение на милионите фенове не Кейт Мидълтън източникът потвърждава, че тя ще се върне на работа със сигурност и няма място за съмнение. Последната публична проява на принцесата на Уелс беше на коледната служба на кралското семейство в двореца Сандрингам.

Снимка 648168

Източник: GettyImages

През отминаващата седмица децата на Уилям и Кейт принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са във ваканция, като най-вероятно цялото семейство прекарва това време в Анмър Хол, където се очаква да бъдат и през лятото.