Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи? Отговорът е "не" и 81-годишната звезда го доказа, като позира на корицата на  Sports Illustrated Swimsuit за 2023 г. А това я прави и най-възрастната жена, красяла някога корицата на списанието. 

Марта Стюарт, Пийт Дейвидсън и провокативният въпрос на Дрю Баримор дали двамата биха се срещали

Когато си на 81 и си готова да се срещаш с 30-годишни

Провокации с отворен край

На снимките, заснети в Доминиканската република, Марта изглежда страхотно в няколко модела бански костюми - кой от кой по-предизвикателни и секси. Разбира се, любимият ни е именно този от корицата - бял бански с дълбоко деколте на марката Monday. Но това далеч не е всичко. 

Тоалетите на Марта по време на снимките просто продължават да стават все по-дръзки и интересни. Още една от любимите ни визии е яркочервеният модел бански на Norma Kamali и дълбоко V-образно деколте. Продължаваме с този в бежов цвят на Isa Boulder, съчетан със сламена шапка Eric Javits и с гривни и обеци от Anita Ko.

Да не забравяме и за ослепителната визия на Марта, плуваща в океана, облечена в лъскав сребрист бански Body Glove с черен цип отпред. Тя съчетава този модел бански с бели слънчеви очила Gucci и диамантено колие Cicada, обръщат внимание от Hollywood Life.

Марта Стюарт и селфитата ѝ, с които показва колко добре изглежда на 81 години

Колко добре изглежда Марта Стюарт на 81

И каква е тайната е

И въпреки че смятаме фотосесията на Марта Стюарт за много смела, намериха се и такива, които да я критикуват. Много от потребителите в социалните мрежи не спестиха нападките си в Instagram, като изтъкнаха, че е прекалено възрастна да се появява по бански, особено на корица на толкова популярно списание.

Но както казва и самата Марта Стюарт: "Всички ние трябва да мислим за добрия живот, за успешния живот, а не за остаряването. Цялото нещо със стареенето е толкова скучно."