Мик Джагър е баща на осем деца от пет различни жени. Най-големите му деца са двете му дъщери - Карис (52 г.) и Джейд (52 г.), съответно от връзките му с Марша Хънт и Бианка Джагър. От бившата си съпруга Джери Хол пък фронтменът на Rollig Stones има четири деца - Елизабет (39 г.), Джорджия Мей (31 г.), Джеймс (38 г.) и Гейбриъл (25 г.). Моделът Лусиана Морад Хименес пък му ражда син Лукас, който вече е на 24 години.

Мик Джагър и неговите наследници - какво знаем за децата на известния музикант

Колко секси са дъщерите на Мик Джагър

Как изглеждат осемте деца на вокалиста на Rolling Stones

В момента 80-годишният рокаджия е във връзка с Мелани Хамрик, от която също има син на име Деверо.

Преди няколко дни момченцето е навършило осем години и за да отбележи празника, 36-годишната приятелка на Мик Джагър е споделила няколко семейни снимки.

На първите от поредицата кадри виждаме малкия Деверо в компанията на майка си, докато са на плажа. Освен следващите няколко очарователни самостоятелни снимки на момченцето, Мелани Хамрик е качила и две, на които са тримата заедно с Мик Джагър.

"Честит рожден ден, мил, енергичен, сладък, умен, див и красив Деви! Не мога да повярвам, че си на седем! Обичаме те повече от всичко! Ти си моето слънце", гласи посланието в поста.

През октомври в интервю за The Guardian Мик Джагър разказва повече за отглеждането на най-малкия си син и как опитът му в бащинството се е променил през годините.

"Може да изгубиш форма, не е като да караш колело", признава рокаджията и допълва, че колкото повече деца има човек, толкова повече опит се трупа в родителството.

"Освен това зависи и от децата. Те имат своите индивидуалности и можете да им повлияете до известна степен, като виждате какво харесват и не харесват и ги насърчавате да правят неща, към които ги тегли. Забавно е да имаш деца, на всяка възраст. Но ако работиш и винаги си далеч, няма как да се наслаждаваш толкова много", откровен е Мик Джагър.

При отглеждането на Деверо обаче музикантът се е постарал да присъства активно. В интервюто си той разкрива, че когато се е родил най-малкият му син, не е работел толкова много и е можел да прекарва повече време с него.

Rolling Stones, които съобщиха името на новия си албум Hackney Diamonds с обява във вестник

Грандиозна изненада от Rolling Stones

Само както те го могат

"Той е само на шест и през две от тези години не направих почти нищо с групата", споделя тогава фронтменът на Rollig Stones.