Лошо момче, секссимвол, неподражаема рокзвезда - Мик Джагър е в центъра на вниманието на обществото десетилетия със своите провокации, ексцесии и завоевания. Въпреки че все още е в отлична форма, през 2019 г. Мик Джагър все пак претърпя сърдечна операция. Но драконовският му режим с йога, билкови сокове, плодове и витамини, е запазил стройната му фигура, а сексът поддържа бодрия му дух.

Мик Джагър и неговите наследници - какво знаем за децата на известния музикант

Колко секси са дъщерите на Мик Джагър

Как изглеждат осемте деца на вокалиста на Rolling Stones

Добре знаем, че Мик Джагър, а и останалите членове на Rolling Stones, са известни не само с лудориите си на сцената, но и извън нея, като взимането на наркотици и разюздан сексуален живот. И макар да си мислим, че нищо не може да ни изненада, една доста любопитна информация се появи за вокалиста още през 2022 г. А покрай новия албум на бандата Hackney Diamonds, който излезе през октомври 2023 г., пак се превърна в тема за разговор в социалните мрежи. 

В последната си книга The Stone Age: Sixty Years of the Rolling Stones прочутият автор на биографии Лесли-Ан Джоунс пише за подозренията си, че Мик Джагър е имал постоянни сексуални връзки не с един, а с двама колеги от групата, а именно Кийт Ричардс и Мик Тейлър, припомня Daily Mail.

Снимка 647845

Източник: GettyImages

Джоунс твърди, че различните съпруги и приятелки на рокаджиите са знаели за аферите между мъжете, тъй като лично бившата приятелка на Ричардс - Анита Паленберг, която почина през 2017 г., казва на Джоунс: "Откакто ги срещнах за първи път, видях, че Мик е влюбен в Кийт." Бившата съпруга на Тейлър Роуз също е намерила тогавашния си съпруг в леглото с Джагър по време на вечеря.

Мик Джагър, Мелани Хамрик и синът им Деверо - как изглежда най-малкото дете на двойката

Как изглежда най-малкият син на Мик Джагър

Рокаджията има момче от 44 години по-младата си приятелка

Както отбелязват много от феновете на рок легендата, не би било чудно думите на Лесли-Ан Джоунс да се окажат самата истина, защото двамата музиканти от бандата са само някои от дългия списък със завоеванията на Джагър, за който се смята, че включва и други забележителни мъже знаменитости и музиканти като Дейвид Бауи например.

Снимка 647844

Източник: GettyImages

Все пак, дори да са преминали между различни отношения на приятели, колеги и любовници, както пише Джоунс, Ричардс остава най-смислената и най-дълготрайна връзка на Джагър от всички.