Надали някога името на Миа Халифа ще спре да се свързва с филмите за възрастни, в които е участвала. Въпреки че кариерата й в порно индустрията е едва няколко месеца, славата й продължава да я следва.

Миа Халифа, Израел и острите изказвания на бившата порно звезда срещу страната и Гал Гадот

Острите изказвания на Миа Халифа срещу Израел

Става напечено

От няколко години Халифа се подвизава като спортен коментатор. През 2019 г. разбрахме, че вече е сгодена и иска да отвори нова страница в живота си като омъжена жена. Сватбата й с Робърт Сандберг трябваше да се състои на 10 юни 2020 г., но беше отложена заради COVID-19.

Впоследствие разбрахме, че двамата все пак са сключили граждански брак на скромна церемония и са отложили шумните празненства за лятото на тази година. Но отношенията и плановете им са се променили в последните месеци. И вместо да ги видим пред олтара, разбираме, че са се разделили...

"Категорично можем да кажем, че дадохме всичко от себе си, за да проработи този брак", започва ливанската звезда откровенията си в Instagram. От думите й разбираме, че със Сандберг са посещавали терапия за двойки в продължение на година, но и тя не е успяла да спаси връзката им.

Халифа е категорична, че двамата ще си останат приятели за цял живот, ще се обичат и уважават. Решението им да се разделят не е продиктувано от един конкретен инцидент, а от фундаментални, нерешими различния помежду им, за които няма как да се съдят един друг.

"Затваряме тази глава без никакви съжаления и двамата започваме нова, отделно, но свързани от невероятното семейство, приятели и любовта на нашите кучета", казва още Халифа в публикацията.

Миа Халифа, Ливанският Червен кръст и на какво е готова, за да помогне

Миа Халифа е готова на всичко за Ливан

Продължава да демонстрира голямо сърце

В друга пък тя се извини на всички, които са си били купили самолетни билети за сватбата им и шеговито подхвърли, че се надява да си направили и допълнителна застраховка, за да им възстановят парите. А това ни навежда на мисълта, че решението за раздялата е дошло непосредствено преди планираното събитие, предава The Sun.