Четирите години в Белия дом едва ли са сред най-щастливите в живота на Мелания Тръмп. Дори ако оставим настрана съпруга й, времето й като първа дама беше белязано със скандали, противоречия и постоянното внимание към нея от страна на медиите.

Мелания Тръмп, тоалетите й като Първа дама на САЩ и защо много от тях са неуместни

Мелания Тръмп - краят на една модно недоразумение

Доста грешки за Първа дама

И Мелания няма никакво намерение да го повтаря. "Тя не обича да е в светлината на прожекторите и показа ясно, че няма интерес отново да бъде", твърдят източници на People.

Твърдението им е по повод намерението на Доналд Тръмп отново да се кандидатира за президент на САЩ за изборите през 2024 г. Ако го направи, със сигурност съпругата му няма да е до него.

Снимка 507431

Източник: EPA/БГНЕС

"Най-потайната първа дама" според CNN, почти не е забелязвана на обществени места, откакто се оттегли от Вашингтон през януари миналата година. Това лято е заснета едва веднъж в Ню Йорк на излизане от Trump Tower.

Барън Тръмп, Мелания Тръмп и колко е висок синът на Доналд Тръмп

Какво се случва със сина на Доналд и Мелания Тръмп

Барън Тръмп вече е на 15

"Тя не иска да е първа дама отново", казва близък на Мелания пред CNN. "За нея това беше само глава от живота й, която вече е приключила". Според същия източник тя приема политическите амбиции на съпруга си като негова работа, която няма нищо общо с нея.

Снимка 499861

Източник: GettyImages

"По-скоро до него ще видим Лара (съпругата на сина му Ерик) или Кимбърли Гилфойл (приятелката на най-големия син на Тръмп - Дон). Те имат същата политическа амбиция като него. Мелания със сигурност я няма", допълва източникът.