Книгата "Melania & Me" все още не е излязла официално, а вече се води бестселър в Amazon заради предварителните продажби. Освен това успя да разбуни духовете в цяла Америка с подробностите за задкулисните игри в Белия дом.

Снимка 390416

Източник: EPA/БГНЕС

Авторката й - бившата съветничка на Мелания Тръмп Стефани Уинстън Уолкоф, сподели от първа ръка за обтегнатите отношения между Иванка Тръмп и първата дама на САЩ, която нарича дъщерята на съпруга си "принцесата".

В интервю за New York Magazine Уолкоф разказва пикантни подробности за церемонията по встъпването в длъжност на Доналд Тръмп. "Иванка ми изпрати на съобщение снимка от клетвата на Барак Обама с ръка върху библията, докато Мишел, Малия и Саша седят от лявата му страна," казва авторката на "Melania & Me".

Съобщението е придружено с текст: "Ще е хубаво цялото семейство да сме до него в този специален момент", с което Иванка визира предстоящата клетва на Доналд Тръмп. Именно това съобщение кара Уолкоф и Мелания Тръмп да изработят таен план.

Снимка 484147

Източник: GettyImages

"Стартирахме операция "Блокирай Иванка", за да направим така, че тя да не се вижда на снимките и повечето кадри от церемонията. За да планирам това, трябваше да знам точно къде ще седи всеки от семейството и как точно ще са разположени камерите."

Снимка 274326

Източник: EPA/БГНЕС

Съветничката споделя още, че с помощта на тайна скица на трибуната, тя е успяла да прецени кои места ще се виждат, докато Тръмп полага клетва. "За момента, когато семейството трябва да се изправи, подредихме Барън между Доналд и Мелания, а до нея сложихме Доналд-младши, не Иванка".

"Да, операция "Блокирай Иванка" беше дребнава. Но ние вярвахме, че Иванка не трябва да бъде център на вниманието по време на клетвата на баща си," допълва Уолкоф.

Снимка 493938

Източник: Amazon

"Melania & Me" се очаква да влезе в продажба от 1 септември. Междувременно интернет отново беше развълнуван от доказателство за опънатите отношения между Първата дама и "първата дъщеря" по време на Конвенцията на републиканците: