Около Доналд Тръмп винаги е имало безброй красиви жени. Но сега ще акцентираме върху две, които са му много на сърце - съпругата му Мелания и по-голямата му дъщеря Иванка. На пръв поглед, между двете няма особени прилика, освен това, че са красиви, пример са за подражание на много жени и носят една и съща фамилия.

Оказва се обаче, че двете дами си приличат все повече по една особеност - как се държат със своите съпрузи. Отношенията между президента и Първата дама се коментират често и изводът е, че страстта отдавна си е отишла и на нейно място са дошли изцяло формалните отношения.

Но можем ли същото да кажем за Иванка Тръмп и Джаред Къшнър? Доскоро тя бе милиардерска дъщеря, която помага в бизнеса на баща си, а той - успешен бизнесмен. Но след като Доналд Тръмп беше избран за президент, двамата станаха негови съветници и нагазиха до колене в политиката.

Снимка 393228

Източник: GettyImages

И тази промяна няма как да не се отрази на семейните им отношения, нали? Ами да, няма как. И промяната определено не е към добро - ако правим съпоставка между тях и Първото семейство.

Преди дни Иванка и Джаред бяха на срещата на Г-20 в Буенос Айрес. А по разпространените кадри от събитието, на двамата им бе направена щателна дисекция в раздел "език на тялото". И резултатите от нея са следните.

Снимка 393229

Източник: Instagram / Ivanka Trump

Според Пати Ууд, експерт по език на тялото, която наблюдава отблизо и поведението на Първото семейство на САЩ, Иванка Тръмп и Джаред Къшнър все повече се доближават до тях.

Между двамата има осезаемо напрежение, както и между Доналд и Мелания. То не може да бъде прикрито, а дори изпъква още повече - благодарение на свенливата усмивка на Иванка. Двамата със съпруга й са се прегърнали толкова формално, колкото президентът и Първата дама всеки път, когато им се наложи да позират за снимка.

Снимка 393227

Източник: GettyImages

Ууд пояснява, че езикът на тялото на Иванка и Джаред е красноречив - двамата не се чувствам комфортно и спокойно в компанията си. Разбира се, напрежението помежду им може да е просто моментно, породено от цялото внимание върху тях и самото събитието, на което присъстват.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво говорят телата им

Какво си казват Доналд и Мелания Тръмп без думи

Нищо не остава скрито

Но Ууд е категорична, че в последно време Иванка изглежда все по-напрегната и започва все повече да прилича на своята доведена майка Мелания - когато става дума за поведение и отношение към мъжа до нея, пише Express.