Около брака на Доналд и Мелания Тръмп се носят митове и легенди. Основното предположение е, че той е просто една лъжа, която в последно време излиза все повече наяве.

Нека все пак да не забравяме, че двамата са съпруг и съпруга много преди да станат Първо семейство на САЩ. Но дотогава сякаш никой не се съмняваше в истинността на чувствата им. Или поне не публично. 

В новата книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump журналистката от Washington Post Мери Джордан разкрива нови пикантни подробности за едно от най-известните семейства зад океана.

От нея става ясно, че Мелания, като бивш модел, е давала уроци на своя съпруг как правилно да позира пред камери и фотоапарати, за да изглежда по-добре. Но съдейки по всички снимки, които сме виждали, Тръмп не изневерява на своя неподражаем стил заради някакви си правила.

В разгара на предизборната кампания през 2016 г., когато излязоха слуховете за изневери на милиардера с красавицата от корица на Playboy Карън МакДъглас, Мелания е била толкова разстроена от случващото се, че дори е прекарала една нощ в хотелска стая, само и само да бъде няколко часа далеч от съпруга си.

Снимка 484052

Източник: GettyImages

А връзката на красавицата от Словения с доста по-възрастния от нея Тръмп неведнъж е била обект на подигравки от страна на нейните приятели. Според източниците, които е цитирала авторката на книгата, на Мелания й се е налагало дори да отговаря на подигравки за мъжкото достойнство на Доналд.

Мелания Тръмп, общата й поява с Доналд Тръмп и за какво я помоли президентът

Мелания вече не се преструва

Циркът приключва или тепърва започва

Приятелките й се шегували, че то е доста малко и сигурно не върши особена работа. Тя пък им се скарала да не говорят така, защото това не е истина, а Тръмп е "истински мъж", пише Daily Mail.