В последно време общите появи на Първото семейство на САЩ са доста по-редки от преди. И след всяка следваща се убеждаваме каква е причината за това.

Във вторник, 2 юни, Доналд и Мелания Тръмп посетиха Католическия американски университет във Вашингтон. Първата дама през цялото време не се раздели с големите си слънчеви очила. Това някои приеха като неуважение, а други - като нейния начин да скрие емоциите си.

Дори очилата обаче не успяха да скрия неудовлетворението й по време на позирането пред камерите. С обичайната си ледена гримаса и лишено от каквито и да било емоции изражение, Мелания успя да ядоса съпруга си и той, уж на шега, я помоли да се усмихне малко.

В замяна получи фалшиво подобие на усмивка, което не продължи повече от секунда. И на всички стана ясно, че на госпожа Тръмп въобще не й е до циркове. Показа също така, че вече няма намерение да се преструва.

Още с встъпването в длъжност на американския президент се говори, че бракът му с Мелания е пълен фалш. Той, разбира се, отрече подобни твърдения. Но езикът на тялото е много по-красноречив от думите му, пише Metro.

Мелания Тръмп, животът в Белия дом и какво не успява да направи съпругата на Доналд Тръмп

Мелания Тръмп не е себе си в Белия дом

Кой и какво я спира

Именно това е най-вероятната причина Мелания вече все по-рядко да се появява на публични събития - просто когато и тя е там, всички гледат нея. Това е и удобен момент Първата дама да демонстрира истинските си настроения, макар и без думи.