Взаимоотношенията между американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са една от най-обсъжданите теми в редица издания. Причината е, че на моменти двамата се държат студено един към друг, а друг път изглеждат като едни истински щастливи съпрузи. 

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и истината за брака им

Спят ли заедно Доналд и Мелания Тръмп

Нова порция разкрития

Преди няколко месеца в новата книга на журналиста Майкъл Ууф Siege: Trump Under Fire стана ясно, че съпрузите живеят напълно отделни животи и се събират само за официални събития. Майкъл Ууф твърди, че няма и следа от брачни взаимоотношения в семейство Тръмп.

В края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, то съпругата му няма да пророни и една сълза. Разбира се, това доведе до редица коментари, според които на Мелания изобщо не би ѝ пукало, ако се случи нещо лошо с Тръмп.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво сподели американският президент за съпругата си

Ще плаче ли Мелания за Доналд Тръмп, ако той умре

Поредната странна шега или самата истина

Поредно доказателство за хладните съпружески отношения или по-точно за липсата на такива идва от предстоящата книга Free Melania на журналистката Кейт Бенет. Според The Guardian журналистката разглежда различни събития в живота на първата дама през последните три години от живота ѝ.

Снимка 434693

Източник: GettyImages

Кейт Бенет обръща внимание на няколко теми, но една от тях, както може да се очаква, е свързана с личния живот на Мелания Тръмп и най-вече интимните отношения на президеншата със съпруга ѝ.

Журналистката не само потвърждава информацията на Майкъл Ууф, че двамата с Доналд Тръмп не спят в едно легло, но допълва, че те дори не споделят един етаж. Според книгата Мелания се е настанила в един от огромните апартаменти в резиденцията, докато президентът Доналд Тръмп заема друг етаж.

Въпреки че очевидно нямат никакви съпружески отношения, Мелания Тръмп отлично знае, че като първа дама на САЩ има определени задължения, затова и непрекъснато придружава мъжа си по време на официални събития. Тъй като информацията се потвърждава от все повече независими източници, сме почти убедени, че бракът между двамата е просто една договорка. 

Мелания Тръмп показа коледната украса на Белия дом

Гордостта на Мелания Тръмп

Първата дама показа коледната украса на Белия дом