Взаимоотношенията между Доналд и Мелания Тръмп често пораждат редица въпроси. Ту се държат студено един към друг, ту изглеждат като едни истински щастливи съпрузи. А спекулациите, че бракът им е просто една пародия явно няма да секнат скоро.

Новата книга на журналиста Майкъл Ууф ни дава поредния повод да се запитаме истинско семейство ли са Тръмп. Според автора, който се позовава на десетки източници, бракът на американския президент и Първата дама е само за пред камерите. А отвъд медийния образ няма нищо, което да напомня за двойка, която се обича.

В книгата Siege: Trump Under Fire, която излезе по-рано този месец, се твърди, че Доналд и Мелания живеят напълно отделни животи и се събират само за официални събития.

Снимка 430870

Източник: GettyImages

През останалото време госпожа Тръмп дори не иска да стъпва в Белия дом и предпочита да бъде по-далеч от съпруга си, който пък явно няма нищо против това, пише Yahoo News.

Мелания Тръмп и защо Първата дама толкова често носи шапка и очила

Скривалището на Мелания Тръмп

Далеч от очите, далеч от критиките

Цитирайки хора от екипа на президента, журналистът Майкъл Ууф твърди, че няма и следа от брачни взаимоотношения в семейство Тръмп. Според разкритията му, Доналд и Мелания дори спят в отделни спални, за да минимизират контакта помежду си. И сега това, което очакваме, е държавният глава отново да го нарече лъжец.