Годината беше наистина успешна за Меган Рапино. В рамките на 12 месеца футболистката успя да спечели толкова много мечтани трофеи, че и мъжете могат да ѝ завидят.

Алекс Морган, Кристал Дън, Аби Далкемпер, Меган Рапино, Sports Illustrated и това ли са най-сексапилните футболистки

Това ли са най-секси футболистките

Алекс Морган, Кристал Дън, Аби Далкемпер и Меган Рапино ни скриха шапките

34-годишната Рапино стана световен шампион със САЩ и спечели Златната топка. Но има още едно признание, което идва като черешката на тортата. Тя спечели наградата Sportsperson 2019, връчвана ежегодно от Sports Illustrated.

По този начин се превръща в едва четвъртата жена, спечелила отличието самостоятелно в 66-годишната история на наградата. Освен с успехите си на терена, Меган Рапино заслужи отличието и с активната си борба за правата на жените.

Тя е известна с това, че не си мълчи и е готова да влезе в спор с всеки, който не смята, че жените са равни с мъжете. Меган Рапино със сигурност може да бъде определена като пример за подражание както за жените, така и за мъжете.

За финал ще се отклоним малко от темата, за да обърнем внимание на Брукс Нейдър. Моделът може и да не спечели нищо от церемонията (съвсем разбираемо, все пак е модел, а не спортист) обаче събра всички погледи с визията си.

Меган Рапино, Кристиано Роналдо, Лионел Меси, расизмът и защо футболистката нападна колегите си

Кой и защо нападна Роналдо и Меси

Меган Рапино е сурова, но справедлива