Откакто стана съпруга на принц Хари и херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл е подложена на сериозни медийни атаки от своя баща и своите доведени брат и сестра. Чухме какви ли не обвинения по неин адрес, сега идва ред на поредното.

Томас Маркъл Младши, полубратът на Меган Маркъл, заяви, че бракът й с принц Хари е съсипал живота му. И то до такава степен, че в момента е бездомник. Според думите на 52-годишния Томас, от два месеца му се налага да живее в хотел в Орегон заедно с годеницата си и двете им кучета.

А причината е, че интересът към него - покрай известната му доведена сестра, не му позволява да си намери нормален дом и работа. 

Господин Маркъл се оплаква, че се намира в най-трудния период от живота си. Наскоро е загубил работата си като стъклар заради здравословни проблеми. Хазяинът му го изгонва, а финансовото му положение е плачевно. Междувременно, папараците постоянно го следват по петите. И всичко това не е по негова вина, а заради Меган.

Доскорошният му хазяин обаче твърди, че Томас е разрушил имуществото му и му е дължал пари, пише Metro.

Меган Маркъл, брат й Томас Маркъл Младши и какво каза за Саманта Маркъл

Защо братът на Меган Маркъл застана на нейна страна

Семейни войни безкрай

Именно затова, а и заради проблемите на доведения брат на херцогинята със закона, поредните обвинения от него към нея звучат по-скоро като отчаян ход за финансови дивиденти, отколкото като искрено признание.