Майката на Меган Мaркъл - Дория Рагланд, бе единственият член от семейството, който присъства на сватбата с принц Хари през май миналата година. Още преди това, но най-вече след церемонията, отношенията на херцогинята с най-близките й роднини не спират да се дискутират.

Меган има един полубрат (Томас Маркъл Младши) и една полусестра (Саманта Маркъл). Тримата имат общ баща, но Маркъл е дете от неговия втори брак - с Дория. Често при подобни взаимоотношения настъпват неразбирателства, но в случая е важно ситуацията да бъде изяснена.

Саманта Маркъл неведнъж нападна публично своята известна доведена сестра, наричайки я с какви ли не определения, най-често лъжкиня, която си е вирнала носа много високо и не я е грижа за семейството. Оказва се обаче, че това мнение не се споделя от брат им Томас Младши.

Томас Маркъл Младши

Източник: Facebook / Mayambala Samuel Collines

Томас Маркъл Младши

Според него Саманта говори откровени лъжи и не бива да се вярва на думите й. Той я определя като завистлива и злобна, каквато винаги е била, особено по отношение на Меган. Затова и днес той не се изненадва от всичко, което изговори по неин адрес, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и нова порция разкрития за херцогинята

Какво иска бащата на Меган от кралицата

Томас Маркъл с нови признания

Самият Томас Младши е спрял да поддържа отношения със сестра си Саманта, но много му се иска с Меган да са по-близки. Той я призовава тримата с баща им да бъдат отново семейство, а най-голямото му притеснение е дали Томас Старши ще може да вижда внука си. И сега топката отново е в полето на херцогинята, която обаче няма полезен ход и право на отговор.