Миналият петък, 15 февруари, Меган Маркъл пристигна тайно в Ню Йорк, за да се срещне с най-близките си приятели и да отпразнуват заедно предстоящото раждане на първото й дете. Очаквано, херцогинята нямаше как да остане инкогнито, и спря да се крие от всички камери, които я преследваха по петите.

Зад океана Меган е без съпруга си принц Хари, но с цял антураж, който се грижи за нейната сигурност и комфорт. Охрана, шофьор и личен асистент са част от него. Но виждаме Маркъл и в доста по-интересна компания от тази.

На един от кадрите тя е хваната под ръка от един от близките й приятели на пристигане в The Polo Bar - луксозен ресторант в Ню Йорк. Там дойдоха и Серина Уилямс, Джесика Мълроуни и още няколко човека от най-близкото обкръжение на бившата актриса и настояща херцогиня, както и колеги от сериала "Костюмари".

Часове по-рано вчера, 19 февруари, Меган бе засечена да се среща по женски с друга своя приятелка - Абигейл Спенсър. Двете първо седнаха в едно заведение, на маса до прозореца, но след броени минути смениха мястото на срещата си, защото не получиха желаното уединение. 

Следобедът пък бе резервиран за Baby Shower партито, организирано в хотел в Ню Йорк от стилистката Джесика Мълроуни. На него са присъствали 15 от най-близките приятели на бъдещата майка, като събирането остана скрито за любопитни погледи.

Програмата на Маркъл в САЩ ни изглежда доста натоварена, но вече е към своя край. Днес или утре, 21 февруари, тя ще се върне обратно в двореца Кенсингтън, а уикендът е запазен за официални ангажименти заедно с принц Хари в Мароко, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, една неочаквана поява и какво прави в Ню Йорк

Какво прави Меган Маркъл инкогнито в Ню Йорк

Хваната в крачка

Няма как да пропуснем и една важна подробност от визията на Маркъл по време на престоя й в Ню Йорк. Добре знаем, че кралицата никак не обича дамите в кралския двор да носят панталони, затова и херцогинята на Съсекс спря да ги избира за официални събития. Но когато е далеч от Елизабет Втора, Меган отново заложи на удобството и на любимия си спортно-елегантен стил.