Всяка публична поява на бременната Меган Маркъл предизвиква огромен интерес и в това няма нищо необичайно. Все пак, след около два месеца тя ще дари принц Хари с първи наследник, а кралицата - с пореден правнук.

Но традициите в кралския двор са доста по-консервативни от начина на живот, на който бившата актриса е свикнала, затова понякога се налагат малко по-необичайни действия. Baby Shower партитата са все по-популярни (но не и сред кралските особи) в последните години и повечето майки си организират подобни около месец преди раждането.

Меган Маркъл обаче измести събирането с приятелки, на което всички носят подаръци за нея й бебето, малко по-рано. Причината - необходимостта да пропътува разстоянието от Лондон до Ню Йорк, за да бъде заедно с най-близките си. Не че сега дългите полети не носят риск за бременната херцогиня, но в последните седмици на бременността съвсем не са препоръчителни.

Напук на всички, съпругата на принц Хари предприе това пътуване. Желанието й да остане инкогнито в големия Ню Йорк обаче удари на камък, защото тя веднага бе засечена от папараци.

С доста по-неглиже визия, отколкото свикнахме да я виждаме в последните месеци, и дегизирана с кариран каскет. Място за съмнение, че това е Меган обаче няма, най-малкото защото огромният й годежен пръстен я издава.

По непотвърдена информация, Маркъл е пристигнала в Ню Йорк още в петък, 15 февруари, за петдневна ваканция в САЩ, включваща много срещи с нейния приятелки и едно парти, организирано от тях, по повод предстоящото й раждане, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, стилистката й Джесика Мълроуни и малките им тайни

Майките тайни на стилистката на Меган Маркъл

И тя е фенка на Кейт

В основата на Baby Shower е най-добрата приятелка и стилистка на херцогинята Джесика Мълроуни, която е пристигнала в Ню Йорк от Торонто специално за да се види с бременната Меган вероятно за последно преди тя да стане майка за първи път.